Mamma lånar Diddos blogg

Ja för att inte vara ett dugg sämre än mina systrar så skriver jag också en önskelista här...MEN till skillnad från dem så fjäskar jag inte till mig nånting.." om ni skulle vilja bemöda er med att köpa present" stuket...Nä! Här är det raka puckar som gäller:
Så: jag fyller år den 3 mars och jag vill ha paket!!!!! :D

1. presentkort på ikea
1. presentkort på hemtex
2. En son som slutar dryga sig med mig..;)

(pösspöss hjärtat mitt, mamma älskar dig. Å tack för lånet av bloggen! :)



Måste ju bara berätta om Viggos möte med siná kusiner idag. De har inte setts på ett bra tag för Nea å Wille har varit i fjällen å sen har Viggo varit sjuk. Men iaf idag blev det mellis hos mostern och sen promenad för att hämta kusinerna på dagis/kompis. När V fick träffa Linnea sken han som en sol och promenerade glatt hand i hand med henne och mostern.





Första bilden är tagen längst upp på denna gata, å sen gick han nästan lika långt till...

Det var iaf bara idel leenden och skratt från herrns sida när Nea busade med honom. Å sen hämtade vi upp Wille å då sprattlade hela ungen i vagnen och ville bara vara med å springa å busa. Så lycklig över sina kusiner. Man verkligen ser att han avgudar dem! Hoppas det är ömsesidigt..;)




Å allt rullar på...

Har varit dålig på att blogga, jag vet! Men har inte några nya foton och inget spännande som hänt heller.

Viggo trivs toppenbra på dagis, än så länge inga problem alls! Så det tänker jag inte skriva om.
Istället måste jag bara berätta om hur mkt dr jekyll och mr hide min son är...

Lördag till söndag var det premiär att sova hos farmor...Mikael åkte ut redan till lunch och lät viggo sova middag där. Glad kille som lämnas med farmor vid tre tiden.
Jag och Mike går ut och äter med resten av familjen på ÖGs. Mums säger jag bara...å tack Egon!!
Blev ingen bio som tänkt, men lite melodifestival innan sängen hägrar. Sover i princip ostört fram till 08.:)
Vi kör en långfrukost och åker ut till farmor vid halv elva. När vi kommer dit, har Viggo precis somnat i knät på farmor medans de tittade på OS. Så vi låter killen sova vidare och han gör ett pass på ca 1,5 timme. Toppen tänkte vi, då kan vi gra nått roligt efter lunch ist för att åka hem å sova...MEN V vaknar tyst och mike går in och säger hej. Sen börjas det! Han bara gnällde å gnällde å gnällde...mike fick inte ens sitta ner å äta och gud nåde den som försökte få i Viggo mat. När jag skulle ta honom blev han sur och började slåss...sen gick det bra en liten stund men så slängde han sig i golvet och fick tag i mitt hår å drog allt han kunde...skriker i högan sky! Farmor blir bestört å menar på att Viggo inte alls betett sig så när de passade honom. Och jag tror dig Lisbet! Jag vet att han är världens sötaste å gulligaste när han är själv med andra, tex dagis, mostrar, mormor m.m. Men så fort jag är i närheten så tar det hus i helvete....suck!
Har försökt få stöd från Bvc, men de säger bara att han är för liten fr att uppfostras...jaja..
HOPPAS HOPPAS snart det blir bättre. Å när jag ändå är igång å klagar så får jag ju nämna att han vaknar ju sisådär runt 5 halv 6 å är alltså dödstrött hela fm. Har vi nått att göra går det bra ,men annars får han sova en halvtimme vid nio för att vi ska stå ut med varandra...

Blir kanske inte bättre av att vi snart ska flytta...men jag längtar ändå tills dess!


Viggo och kusin Neo




Hur kan man bli arg på den här??

RSS 2.0