Pappatid

Idag har Viggo tankat pappatid. Först i sängen och sedan har de varit på stan tillsammans och donat lite medan jag varit i stallet med Viggos kusiner.





fika

Idag var Viggo och jag på hartmans och fikade med Mia. Viggo satt och mös en stund hos Mia.




Sen blev det en tur in på lindex...skulle inte handla något, men fick höra att det var 30% på ett köp så jag kunde inte låta bli. Köpte en röd/vit randig pike oc en röd/vit randig långärmad body samt ett par jeans. Nu får det inte bli mer handlande till Viggo!! Iaf inte den här månaden...hehe.

BVC m.m

I måndags var vi på bvc för mätning och vägning. Viggo är 70 cm lång och väger 8060g. Han är 4 månader...stora killen!
Vi har även börjat på babysim på saltsjöbaden här i Ystad. Viggo älskar det! Han "pratar och pratar" samt äter på sina fötter och spanar på tjejer...








Idag vaknade Viggo kl 6 och efter att vi båda ätit frukost så somnade vi om och sov mellan 9 och 10.30. SKÖÖÖNT!
Sen träffade vi moster Mia på stan och handlade present till moster Soffi som snart fyller år. Viggo var lite missnöjd med att bara få ligga i vagnen, men så fort han fick komma upp på armen så var han så nöjd å glad. Jag var på åhlens och köpte en zip tröja utan huva samt ett par jeans till honom. Så fint så.

Han har även börjat äta smakportioner. Allt han får serverat är mumsfillibabba! Viggo gapar stort och blir förbannad när skålen är tom..bådar gott för framtiden :) Jag har gjort potatis/palsternacka, morot, broccoli samt ärtpure. Och gröt får han också.


Viggo provar potatis själv första gången...


Hemlagade pureér


Jag ger mig in i bloggvärlden..hua.

Nu har jag startat en blogg som kommer att handla om Viggo (förståss) och är tänkt att de som inte träffar honom så ofta kan följa honom här.
Givetvis är alla som träffar honom mer eller mindre dagligen välkommna att läsa också!



En trött Viggo på sin namngivning den 15/2-08


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0