Fikamys med kusiner

Vi började helgen med att åka till Olof Viktors och fika. Vi var inte de enda som denna soliga och varma dag tyckte att det var en bra ide...men efter en lång stunds köande så fick vi äntligen vår mat. Sedan satt vi ute i ena hörnet av den stora trädgården och njöt. När vi sedan skulle åka hem så hade Viggo gjort VÄRSTA bajjeblöjan så det var bara att byta där ute på gräset...som tur var så satt vi avskilt så ingen stördes av våra aktiviteter!





Fredagen fortsatte med att jag och Viggo blev bjudna på frukost på Espresso House av kusin Engla och hennes mamma Angelica. Det var supermysigt och gott! Tack så mycket!



Sedan avslutade vi söndagen med att grilla korv i sandskogen med familjen Olsson. Vi samlade snäckor på stranden, gick på dinosauriejakt i skogen och geochashade. Spännande! På kvällningen så kom den blå himlen och solen tillbaks igen och gjorde en underbar avslutning på helgen!









Viggo sov häromnatten HELA natten från 07-06.30 utan ett pip! Men jag sov såklart inte så bra ändå. Vaknar de tider som Viggo brukar gny till på.menmen. Man ska vara glad för det lilla.
Han har inte kommit längre med krypningen, men idag ålade han sig ett varv runt köket. Så det är nog snart på gång.
Snart ska Viggo lämnas bort över natten. Han ska få vara med mormor mellan den 5juni och 6 juni, för mamma och pappa ska gå på galej. Jag tror och hoppas att allt kommer gå bra, men det känns lite i mammahjärtat förståss. Dock vet jag att mormor klarar det galant..hon har ju lyckats med mig ; )


glemmingehelg!

I helgen har vi passat mormor och boffas hus med tillhörande hundar, katter och hästar!
Vad vi har myst!

Viggo har fått en egen gunga i mormors fina träd. Han älskade den!






i fredags var det en fotograf på simmet och tog bilder. personligen tycker jag att bilderna vi själva tog blev bättre..men men.




Lätt att se "snygg" ut under vatten..Viggo lyckas iallafall!


När vi kom hem från glemminge i måndags, passade vi på att flytta in Viggos säng på hans eget rum. Jag trodde natten skulle bli katastrof...men jag vaknade kl 03..alldeles tyst...vaknade 05.20..fortfarande tyst...då blev jag lite nervös och väckte mikael och frågade om han trodde att Viggo fortfarande levde..haha.
Som på beställning kom det då lite glatt joller från rummet brevid. Förbannade mig själv för att jag börjat prata och ha mig..! Men jag hämtade viggo och gjorde välling och la honom i vår säng. Efter lite gnäll så somnade han iaf om 06.30 ch så blev vi förståss väckta av hundskall utanför fönstret kl 07.30. Nåja, vi får se hur denna natten blir.


Nyfödd Viggo som sover i sin vagga











Babysim

Idag har Viggo varit på babysim igen. Han älskar fredagarna när vi badar!
Vi testade att fota under vatten, så här blev det:



Och så här blev Ella:


Viggo rör på sig


Har inte tid att skriva

Men ni får lite bilder istället!





Viggo i sina tuffa amerikanska fotbollskläder från Roffe i USA


Viggo: Hej Neo!
Neo: blä...vad e du för ett litet kryp..??!





Viggos kusiner på pappas sida. fr vä: Moa, Neo, Engla, Freddie och Malte




Nyklippt Viggo...för en "förebild" scrolla upp och kolla!


RSS 2.0