Bloggtorka

Ni får ursäkta att jag inte bloggat sen Viggos födelsedag! Kanske var det så att firandet tog musten ur mig...eller inspirationen...Har inga nya bilder direkt heller...

Idag hade V besök av Olle och Noah. (med mammor förståss!) Så fint killarna lekte!
Viggo och Olle brottades i sängen och Viggo och Noah skulle pussas...:)
Trevligt att Ni kom på besök Olle och Noah!

Nu har vi strulat färdigt med dagisplats till lilleman. Idag ringde kommunen och meddelade att där inte fanns plats på varken Abrahamslund ( Där Linnea går) eller Nektarinen. Så var det med det. Men vi står kvar i kö dock.
Ist ska Viggo gå på ett privat dagis som heter Källesjö. Verkar vara ett bra ställe. De tar inte in mer än 15 barn i åldrarna 1-5, barnen sover i vagnar i ett uterum, de har varierande frukost och är ute så mkt de kan. Samt att de öppnar 06.30. Det blir till att hänga på låset, men det går iaf! ¨Så den 11/1 -10 börjar våran lilla kille på dagis!
Men jag tror faktiskt att det kommer att gå super! Han behöver den stimuleringen och aktiviteten dagis innebär.
Men jag kommer sakna att få vara hemma med honom och planera dagarna som vi vill....Nu ska vi snart se fram emot att stressa hem från jobbet, skynda sig med middagen, mysa lite och sen i säng för att sedan börja en ny likadan dag...jippi. Plus att man ska få tid till att städa, handla och tvätta...hm..nån som vill ha jobb som hushållerska/nanny??? ;)

Allt ordnar sig nog, man vänjer sig väl.
Men vart i hela friden tog tiden vägen!?!??!


Viggo 1 dag gammal





Till det här:



Nåja, finast i världen är han iallafall min prins!

Vi älskar dig så, underbara busunge!


RSS 2.0