Summa sumarum

Här kommer en liten film som summerar Viggos senaste veckor....allt utom de två bissingarna i underkäken för de är svåra att fånga på film..!
Häromkvällen stod Viggo på öronen så att det blödde ur munnen...panik! Ringde Mia och sen sjukvårdupplysningen, som sa att jag skulle kontakta folktandvården. Så igår gjorde Viggo sitt första besök hos tandläkaren..haha! Gick inge vidare att visa hans mun...men lika glad var Viggo för det. Hon kunde iaf inte se något, men vi kom överens om att jag skulle anmäla det till försäkringsbolaget iaf. Fast Mike och jag tror att blodet kom från hans läpp...jaja.
Ja å sen idag så trillade han från Mias trädäck och landade med huvudet på deras stenplattor...jag tror det gick bra...hoppas jag. Känner mig som en halvdan mamma som två dagar i rad inte har koll på sonen så han gör sig illa.
Annars är allt bra här hemma.


                          

Mycket på gång!

I torsdags tog Viggo sina första krypsteg! Så nu är han en fulländad krypare som är överallt!! Dock har han inte hunnit öva upp farten än..men det går fortare för varje dag som går.
I fredags ställde han sig för första gången upp själv mot vardagsrumsbordet och lite senare mot soffan. Han har bara inte fattat att han inte kan släppa för då drasar han i backen...
Idag, lördag, upptäckte vi att en tand är på väg upp i underkäken.
Det är inte konstigt att han inte varit sig själv på ett par dagar med sömn och mat...!
Tänk så mycket som kan hända i en liten pojkes värld. Allt på en gång!




Den här är bara för Malin!





Passad av farmor och bvcträff

I söndags när jag skulle jobba och mikael spelade match, så blev Viggo passad av farmor och John. När jag äntligen kom och skulle hämta honom så satt han med farmor ute på gräsmattan. Och jovisst fick jag ett leende, men inte blev han så till sig i trasorna som han blir när pappa kommer hem från jobbet...jaja jag får leva med att vara secondbest..:)
Kusin Neo kom också och hälsade på farmor ochså här fint lekde Viggo och Neo:





Vi har även hunnit med en träff med Ebbe och Mia



Idag har vi haft BVC träff hemma hos Olle och hans mamma Alex. Där träffade vi även tvillingarna Hildegard och August och deras mamma Hanna. Alla barnen "lekte" så fint! Viggo fick tag i både August och Hilda i olika omgångar och satt och "klappade" (bankade) händerna i respektive barns huvud...
Olle och Viggo satt i princip där vi satte dem, medans tvillingarna for omkring som virvelvindar på golvet!
Det var iaf jättetrevligt och skojigt att träffas!!


Hildegard och Viggo


Pojkarna leker






Kompisen August

Kompisen Olle


Och så har ju Viggo hunnit att få en kusin!! ALVA heter hon! Finns inga bilder än, men det kommer...

RSS 2.0