Till moster Mia som har åkt till fjällen....nödvändigt? ;)














Titta! SNÖ!!!

Jajjemän ni läste rätt! Imorse vaknade vi till ett snötäckt Ystad! Istället för en halvfarlig bilfärd till badet i Örum, så bestämde vi oss för att åka pulka med barnen! Problem upptsod: Ingen pulka....inte ens moster Mia hade en...
Så det blev att ringa runt och kl 10 hänga på låset till Olssons Bazar och springa in och köpa en pulka. Sen tog vi ut barnen på en tur. MYCKET uppskattat av herrn! Bara leenden och skratt. Inte lika uppskattat av mamma, som fick dra runt honom eftersom pulkan vägrade åka av sig själv i backen. Kolla in spåren så ser ni att vi nog fått tag i en plog och inte en pulka...

Rödrosiga barn och svettiga mammaor intog sedan fam Hallgrens hus för lunch. Viggo åt med stor aptit...tydligen tar det på aptiten att vara ute!
Titta,snö! kan herrn iallafall säga...:)










Minijul

I lördags så firade vi lite minijul med mina syskon och respektive och barn, eftersom vi inte ska fira tillsammans i år.

Viggo fick en fin gitarr som han älskar, en tuff pyamas och så min högt älskade fjällräven minirygga!!

Gitarren släpte han inte på ett bra tag och när de stora grabbarna skulle "fixa" den åt honom blev han nästan förtvivlad och drog i gitarren för att få den tillbaka.
Numera är det gitarren det första han börjar plonka på på morgonen....helt klart mkt bättre än det hemska pianot som numera inte hörs så ofta.








Ryggsäcken


Vaccinerad!

Så imorse blev min lillkille vaccinerad mot svininfluensan. Nu hoppas jag bara att han klarar det utan biverkningar...han har ju aldrig reagerat förr så förhoppningsvis inte nu heller..
Han sover fortfarande, men senare ska vi med Ella och hennes mamma och bada på fritidsbadet. Mys!

I helgen blir det firande av kusin Freddie, Mosters kille Sebbe samt kompisen Ebbe som fyller 2 år!

Viggo har hjälpt till att slå in Ebbes present...s"ådär" fint blev det...:)


Ebbe, Ebbes mamma Mia och Viggo på utflykt i höstas.



Igår passade Moster "poppis". Nånting gör hon för varje gång hon ha nattat så sover han som en stock...igår kom det inte ett ljud från han förrän vid 04.30...i vanliga fall börjar han låta redan vid 21 tiden...VAD GÖR DU ME HAN SOFFI!?!?!?!? Tips mottages tacksamt...










Julklappar!

Fy vad jag har varit dålig på att skriva! Har lite bilder, men hittar inte Usb kabeln precis nu....(oroa dig inte pappa, det är kabeln till mobilen inte till riktiga kameran! ;)

Här kommer iaf lite tips till Viggos julklappar...om han får några vill säga...han är ju ett busfrö..:)

Pippifilmerna! Vi har 3an och 4an.



Ryggsäck Fjällräven -mini (Lundbergs i Ystad)

Strumpor! Både med och utan halkploppar i strl 23

Brio tågbana

Cdspelare
som är skak och barnvänlig (finns en variant på Olssons bazar)

Trumma

Kläder i stl 92
gärna dagisvänligt

Köksredkap (har dock tipsat Angelica om det!!)






RSS 2.0