Så var helgen slut..igen!

Som vanligt har helgen bara rusat förbi...precis sådär så man bara får sniffa på hur skönt det är att ha gubben hemma så är det söndagkväll igen.
Helgen började med lets dance final medan Viggo sov gott i Moster Mias rena tvätthög...Under kvällen säger jag " Vad tyst Viggo sover i ert gästrum", Mikael kläcker ur sig: " Ja han kanske har fått tvätthögen över sig". Gissa vem som var tvungen att rusa dit och kolla att Viggo inte hamnat under tvätten haha!

Lördagen var vi i Malmö först på babyland och sen på mobilia.Viggo skötte sig så bra! Blev inte handlat så mycket, ett klädset till Viggo och en vårjacka till mig.
På kvällen sov viggo i tvätthögen igen. :)

Idag har viggo ätit dåligt av den riktiga maten. Det är ovanligt eftersom han annars glatt glufsar i sig allt som bjuds. Men inte idag. Varken spagetti, gröt eller frukt har dugit åt herrn. Och nu somnade han för kvällen efter bara 80 ml mjölk...rackarns unge!

Lite bilder från helgen:

På vårpromenad med mamma





Viggo såg dessutom till att jag fick att göra i köket...han slog ner en ketchupflaska som sprack och skvätte över HELA köket. Tack tack Viggo!


Kommentarer
Postat av: Anna

Så fin Viggo är! Tjusigt vrålåk ;-)

2009-03-29 @ 21:36:40
URL: http://http://pusher-firefly.blogspot.com/
Postat av: Anna

2009-03-29 @ 21:37:14
URL: http://http://pusher-firefly.blogspot.com/
Postat av: Mia

Haha! Stackars lilla kille o behöva sova i tvätten ;-) Nu är den borta, men är under påfyllnad igen! Du e för rolig du, som fotar ketchupen! haha

Kram

2009-03-30 @ 14:14:29
URL: http://mariebruhnolsson.blogg.se/
Postat av: Morfar

Heja Viggo....mera ketchup. Sov du i tvätten hos Mia?

2009-04-01 @ 21:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0